Advocate
mr. D.W.M. (Dimphy) van Erp

Mr. D.W.M. (Dimphy) van Erp is advocaat sinds begin 2018. Zij rondde haar Bachelor en Master af aan de Universiteit Utrecht.

Afspraak maken

Ieder eerste gesprek is altijd GRATIS en vrijblijvend zonder verplichtingen. Wij maken een eerste beoordeling voor u.

Dimphy van Erp

Advocaat

Dimphy van Erp

Mr. D.W.M. (Dimphy) van Erp

In januari 2018 ben in beëdigd tot advocaat. Voordat ik als advocaat startte, had ik als juridisch medewerker binnen diverse rechtsgebieden al enkele jaren ervaring met de advocatuur. 

Gedurende mijn carrière heb ik mij gespecialiseerd in het asiel- en vreemdelingenrecht evenals vreemdelingenbewaring. Ook sta ik verdachten bij in strafzaken.

ZAKELIJK, VRIENDELIJK EN DUIDELIJK

In het contact met mijn cliënten en andere betrokkenen stel ik mij graag zakelijk maar vriendelijk op. Van mijn cliënten verwacht ik hetzelfde. Ik houd van duidelijke communicatie en stel voorafgaand, tijdens en na advies of procedure altijd het belang van mijn cliënten voorop. Dit betekent ook dat ik een reële inschatting maak van eventuele risico’s en alle kanten van de zaak belicht.

Heeft u een vraag die raakt aan het asiel-, vreemdelingen- of strafrecht? Of heeft u een vraag over een vreemdeling aan wie een bewaringsmaatregel is opgelegd? Neem dan gerust contact met mij op.

Mr. D.W.M. (Dimphy) van Erp

Ik ben advocaat bij Van Dijk Advocatenkantoor sinds januari 2018. Zowel een bachelor als een master rondde ik af aan de Universiteit Utrecht. Tijdens de master deed ik een jaar lang bestuurservaring op als fulltime lid van de Universiteitsraad. Dit bood mij veel bijzondere kansen, waaronder de mogelijkheid om op centraal niveau mee te praten over beleidskwesties en de toekomst van de Universiteit. Ook publiceerde ik een artikel in een gerenommeerd managementblad (link) en was ik lid van het College van Beroep voor de Examens (CBE) van de Universiteit. In de dagelijkse praktijk pluk ik nog altijd de vruchten van deze ervaringen.

Voordat ik als advocaat startte, had ik als juridisch medewerker al enkele jaren ervaring met de advocatuur. Mijn jeugdwens om advocaat te worden werd door de jaren heen bevestigd. Het geeft mij energie om mensen te hulp te schieten die zich, op welke wijze dan ook, achtergesteld voelen vanwege een juridisch probleem en om samen met hen te werken naar een zo goed mogelijk resultaat. De rechtsgebieden waarop ik mij focus zijn het strafrecht, asielrecht en vreemdelingenrecht. Ook met het sociale zekerheidsrecht ben ik bekend: ik procedeer regelmatig tegen gemeenten en het UWV over bijvoorbeeld uitkeringskwesties.

Cor B. is onder meer door mij bijgestaan in de zaak betreffende het doodrijden van het 8-jarige kind te Nieuwegein (link).

ZAKELIJK, VRIENDELIJK EN DUIDELIJK

In het contact met mijn cliënten en andere partijen stel ik mij graag zakelijk maar vriendelijk op. Van mijn cliënten verwacht ik hetzelfde. Ik houd van duidelijke communicatie en stel voorafgaand, tijdens en na advies of procedure altijd het belang van mijn cliënten voorop. Dit betekent ook dat ik een reële inschatting maak van eventuele risico’s en alle kanten van de zaak belicht.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?